Специалисти от Национално осигурителния институт ще отговорят на въпросите на

...
</TD
>Специалисти от Национално осигурителния институт ще отговорят на въпросите на
Коментари Харесай

НОИ Пловдив отговаря на специалните въпроси на родителите

Специалисти от Национално осигурителния институт ще отговорят на въпросите на пловдивските родители, свързани с майчинството от административна позиция по време на профилирания здравен конгрес за бъдещи и сегашни родители " Мама знае “, който ще се организира на 8 и 9 април в спортна зала " Колодрум “ с поддръжката на Община Пловдив.

Главен специалист по обезпечаване към Национален осигурителен институт Пловдив - Симона Карабакова-Сталева ще даде страт на форума, като обясни всичко обвързвано с отпущането и заплащането на парично обезщетение за майчинство. Колко време е регламентирал Закона за майчинството? Какъв е размерът на паричното обезщетение за бременност? Какъв тип компенсации планува Национален осигурителен институт? Какви са изискванията за приемане на обезщетение за майчинство? Възможно ли е да се получава обезщетение за майчинство и по едно и също време с това да се работи? - са единствено част от въпросите, на които родителите ще получат отговори от експертите от Национален осигурителен институт Пловдив, също така ще има опция да се прегледат и персонални проблеми.

По време на форума ще бъдат заложени тематиките за раждането, първите грижи за новороденото, кърменето, зареждането на бебето и неговото двигателно развиване, взаимоотношенията на родителите след появяването на бебето, както и уголемен курс по оказване на първа долекарска помощ при бебета и дребни деца. Родителите ще получат скъпа информация и на практика препоръки за това по какъв начин да реагират при обстановки, застрашаващи здравето и живота на техните деца.

На сцената на конгрес " Мама знае “ ще се качат едни от най-признатите здравни експерти и консултанти като: доктор Борис Стоилов - единственият сертифициран експерт по фетална медицина в Пловдив, доктор Даниел Ставрев – акушер-гинеколог с отлична известност и без подозрение един от най-предпочитаните от бременните дами лекари. Д-р Ставрев специализира в един от най-големите и известни лапароскопски институти в света – IRCAD, ак. Динка Негалова - Акушерка на годината за 2024 година, а през 2017-та заема влиятелното първо място в националната ранглиста “Специалист, на който вярвам “. Ася Демирева – лекарски помощник и интернационално сертифициран съветник по кърмене към IBCLC и още доста други. Повече за програмата и лекторите на форума може да намерите на уеб страницата: www.mamaznae.bg

Освен лекционна стратегия във форума ще вземат присъединяване и над 25 марката – водещи производители и вносители на детски артикули и услуги от цялата страна. На техните щандове бъдещите и сегашни родители ще имат опцията да се срещнат с техните артикули, да ги тестват на място и да ги закупят със страхотни отстъпки, планувани особено за форума.

Форумът " Мама знае “ ще изненада своите посетители с голям брой томболи с предметни награди и подаръчни ваучери, които ще се разиграят и през двата дни.

Форумът е с вход свободен, само че местата на събитието са лимитирани и се декларират с предварителна регистрация тук: https://www.mamaznae.bg/reg.html

Генерален сътрудник на конгрес " Мама знае “ е УСБАЛАГ " Селена “.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР