Състезателите на Клуб по плувни спортове Ирис се завърнаха от

...
</TD
>Състезателите на Клуб по плувни спортове Ирис се завърнаха от
Коментари Харесай

Момчета от Русе с 8 медала от европейското първенство по плуване в Румъния

Състезателите на Клуб по плувни спортове " Ирис " се завърнаха от европейско състезание по плуване в ледени води в Орадия, Румъния. Там под наставленията на своя треньор Павел Тодоров завоюваха 2 златни, 2 сребърни и 4 бронзови медала в конкуренция с 330 плувци от 27 страни. Състезанието се организира във вода с температура от 0 до 5 градуса, оповестиха от община Русе.

Във възрастова група 18 – 24 година Иван Христов сграбчи злато на 50 м тил, сребърен орден на 100 м тил и два бронзови медала на 50 м в безспорна категория и на 100 м край.

Тони Анастасов се окичи със златен орден в категория 18 – 24 година на 50 м свободен жанр и бронзов орден на 50 м бътерфлай. Във финалите младият русенец приключи на 4-о и 6-о място.

В същата възрастова категория Михаил Данев финишира на второ място на 50 м свободен жанр и на трето на 100 м свободен жанр, като във финалното класиране се подреди на 5-о и 6-о място.

Всички български състезатели, взели присъединяване в европейското състезание, завоюваха общо 4 златни, 6 сребърни и 5 бронзови медала.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР