С опасност за живота е водачът на автомобила, който беше

...
</TD
>С опасност за живота е водачът на автомобила, който беше
Коментари Харесай

С опасност за живота е водачът на блъснатия от влак автомобил по линията Стара Загора - Русе

С заплаха за живота е лидерът на автомобила, който беше блъснат от трен, движещ се по линия Русе –  Стара Загора през днешния ден, оповестиха от полицията.

Пострадалият лидер е откаран в МБАЛ " Д-р Тота Венкова “ – Габрово с черепно-мозъчна контузия, фрактура на шиен прешлен и фрактура на два гръдни прешлена.

В болничното заведение е настанен и 35-годишен мъж от Дряново, пътувал в същия автомобил, той е с изкълчване на раменна става, без заплаха за живота.

На 17 януари, към 09:55 часа, в районно управление (на МВР) Трявна е получен сигнал за пътнотранспортно произшествие, настъпило на железопътен прелез в региона на село с. Бангейци, общ. Трявна, прецизират от полицията. На място неотложно са ориентирани екипи на " Пътна полиция “ и незабавна помощ.

Установено е, че трен, движещ се по линия Русе –  Стара Загора и при прекосяване на през ЖП прелез за с. Бангейци /при постоянно задействано автоматизирано прелезно устройство със звукова и светлинна сигнализация/ удря навлезлия в жп прелеза л.а. Ауди А6, ръководен от 34-годишен гражданин на гр. Дряново.

Машинистът на влака – 53-годишен от село Поликраище, е тестван за приложимост на алкохол и опиати, като пробите са негативни.

На лидера на лекия автомобил е взета кръвна проба. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР