Рецидивистът Наско Караманов подписа споразумение за ефективна присъда от 3

...
</TD
>Рецидивистът Наско Караманов подписа споразумение за ефективна присъда от 3
Коментари Харесай

Много грозна история с възрастна жена пред Кауфланд

Рецидивистът Наско Караманов подписа съглашение за ефикасна присъда от 3 години и 6 месеца за кражба на пари и персонални движимости, на обща стойност 76 лева от стара пловдивчанка, предава Plovdiv24.bg

Инцидентът е станал на 23 януари 2024 година Пенсионерката по болест В.Б. пазарувала в хипермаркет " Кауфланд " на бул. " Цариградско шосе ". Сложила продуктите в количка, която й пособия и за напредване, когато обвиненият Караманов я блъснал, издърпал портмонето й, в което имало 65 лв., и побягнал. С част от парите си купил цигари и хероин. Пет дни по-късно бил арестуван и от този момент е в ареста.

Делото за кражбата бе извършено по реда на особените правила, при което обвиненият признава обстоятелствата и събитията и не се разпитват очевидци. Сключва се съглашение с прокуратурата, което се утвърждава от съда. Открадната сума е била напълно възобновена и пострадалата съобщи, че няма други искания. 

Наказанието от 3 година 6 месеца ще се изтърпява при непоколебим режим. Присъдата влиза в действие незабавно. Караманов ще заплати и разноските по делото в размер на 503 лв..

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР