регионалният министър коментира актуалните проблеми в държавата, конкретно свързани

...
</TD
> регионалният министър коментира актуалните проблеми в държавата, конкретно свързани
Коментари Харесай

Министър Шишков започва проверка, за да се установи има ли злоупотреби във ВиК-Пловдив под ръководството на Огнян Кулишев

районният министър разяснява настоящите проблеми в страната, съответно свързани с неговото министерство, като бе наранена тематиката за злоупотребите във ВиК-Пловдив. Министър Шишков съобщи, че не е осведомен какво се случва там, само че ще подреди инспекция още повече, че краткотрайният шеф е претендент за непрекъснат началник на водното сдружение.

" Не можем да ограничим какъв да е в състезанието за шеф и кой не, само че можем да възложим инспекция ", съобщи Шишков.

Припомняме, че под ръководството на  през последната една година ВиК-Пловдив нашумя най-много с редица кавги и сигнали за финансови злоупотреби.

Под ръководството на Кулишев, не си заплаща тока и служащите постоянно са застрашени да останат без заплати. пред кореспондент на Plovdiv24.bg

Оказа се, че и за сметка на самото водно сдружение.

даже няма да го окачествяваме като корист, там по-скоро става въпрос за чиста непредвидливост и несръчност.

Последните разкрития са за.

Същото това управление, което съумя да " реализира " всичко това единствено за година,. Остава да разберем дали министър Шишков и подчинените му ше позволен този величествен скандал.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР