Районна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняем по бързо производство А.М., на

...
</TD
>Районна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняем по бързо производство А.М., на
Коментари Харесай

Мъж в безпомощно състояние заби юмрук в лицето на шофьор на линейка

Районна прокуратура-Пловдив притегли като обвинен по бързо произвеждане А.М., на 26 година, за това, че на 25.04.2023 година в Пловдив, по хулигански подбуди е предизвикал на 53-годишния Т.Д., в качеството му на длъжностно лице – водач на кола за спешна помощ към Центъра за незабавна здравна помощ, Пловдив, лека телесна щета – закононарушение по член 131, алинея 1, т. 1 и т. 12, вр. член 130, алинея 2 от Наказателния кодекс.

По делото е открито, че на 25 април 2023 година към 17,00 ч. Т.Д. и дежурният доктор от ЦСМП, Пловдив, се отзовали на повикване за мъж -  А.М., който се намирал в безпомощно положение и лежал на тротоара на бул. " Шести септември “ в Пловдив.

Когато пристигнали, двамата му помогнали да стане и да стигне до колата за спешна помощ, с цел да може да бъде настанен в носилката за медицински обзор. В това време А.М. се обърнал и блъснал с пестник в региона на лицето Т.Д., водач на колата за спешна помощ. Подаден е бил сигнал на тел. 112 и на място пристигнали полицейски екипи. На потърпевшия е осъществен обзор, той е в положително здравословно положение.

А.М. е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Предстои Районна прокуратура-Пловдив да внесе искане в съда за установяване на мярка за неотклонение " задържане под  стража “ по отношение на него.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР