“ПП Български възход“ се придържа към центристката политическа линия. Затова

...
</TD
>“ПП Български възход“ се придържа към центристката политическа линия. Затова
Коментари Харесай

Румен Кривицки, кандидат-депутат от ПП Български възход с призив: Конструктивно и с разум за България

“ПП " Български напредък “ се придържа към центристката политическа линия. Затова може да предложи по-прагматично държание и дейно партньорство, тъй като както левите, по този начин и десните имат потребни и скъпи политики ", счита третият в пловдивската листа с №15 Румен Кривицки. Като представител на бизнеса с 28 годишна процедура, той е уверен, че би трябвало да има постоянно държавно управление. " Икономиката, инфлацията и приходите са незабавните тематики, с които би трябвало да се заемат бъдещият кабинет и новият парламент “, изяснява Румен Кривицки.

По думите му извънредно време е да се спре с непрекъснатата борба сред политическите играчи.

" Самият ген. Янев е консенсусна персона, спокоен уравновесен, квалифициран и умел управленец. Може да построява мостове, да търси и реализира единодушие, да сплотява в името на значимите въпроси “, добавя претендентът за депутат. Според него личностите са доста значими, несъмнено, само че политиката е екипна активност. За да бъде ефикасна би трябвало мощен екип.

" Нашата пловдивската листа е формирана от сполучливи учители и лекари, адвокати и инженери, мениджъри, финансисти и бизнесмени, представители на дребния и междинен бизнес, специалисти в земеделието. Искаме доверието на пловдивчани с качествата на нашия тим – подготвеност и отговорност, както и със съзнанието, че сме исторически наследници на акта на българското Съединение “, показва Румен Кривицки, от гражданската квота в пловдивската листа на Политическа партия " Български напредък.

Той е уверен, че всеки, които желае да живее и да се развива в страната си, би трябвало да помогне за излизането от политическата рецесия.

" Успокояване на политическата изразителност и с разсъдък за България “ – приканва Румен Кривицки пловдивчани в навечерието на идния избор за парламент.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР