Потърсихме гледната точка на собствениците на бизнеси по българското черноморие.

...
</TD
>Потърсихме гледната точка на собствениците на бизнеси по българското черноморие.
Коментари Харесай

Собственичка на магазин по морето: На клиента никой не му слага ножа на врата, ако искаш - поръчваш, ако искаш - плащаш

Потърсихме гледната точка на притежателите на бизнеси по българското черноморие. От тяхно име за предаването “Цветовете на България " на радио “Фокус " приказва дама, която от дълги години има магазин за плажни такъми в Черноморец. 

“Сезонът стартира мъчно ", разяснява тя. Според нея, главен провинен за бавния старт на летния сезон е неприятното време в последно време, както и пренасищането на българския клиент. 

“Хората се пренаситиха в цялото това предложение през годините; непрестанно търсят нещо ново - и преживяване, и стока. Ако преди от всяка сергия детето минаваше и купуваше някаква играчка, тъй като е нова, в този момент към този момент няма подобен интерес ", показа собственичката. 

Дамата твърди, че клиентите рядко купуват по-скъпи продукти като дюшеци или надуваеми животни. “То е ясно, по-евтините неща се купуват повече. "

По наболялата из обществените медии тематика за рибената супа за 18 лева в Созопол, дамата разяснява: “По Великден бях в Гърция и там в едно напълно нормално заведение, даже не бутиково, ядох рибена супа за 9 евро. И си споделих: “Евала! ", хората умеят, продават на добра цена ", сподели тя. 

“На клиента никой не му поставя ножа на врата, в случай че искаш - поръчваш, в случай че искаш - плащаш. Има супички от 3 лева, има, както се видя, и от 23. " Жената, нежелаеща гласност, показа комерсиалното си любознание към склонността на нашенеца да дава 9 евро на гърците, без да роптае, само че не и на българите. 

Собственичката въпреки всичко е обнадеждена по отношение на тазгодишния летен сезон. “От дълги години се занимаваме с този бизнес, тъй че в никакъв случай не се отхвърляме и продължаваме да чакаме клиентите ".

Бойко СЕРАФИМОВ
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР