Полицейски образец за правилно паркиране - така читател на Plovdiv24.bg

...
</TD
>Полицейски образец за правилно паркиране - така читател на Plovdiv24.bg
Коментари Харесай

Сигнал: Полицейски образец за правилно паркиране

Полицейски пример за " вярно паркиране " - по този начин четец на Plovdiv24.bg озаглави сигнала си, изпратен до медията ни. Ето и повода:

" Здравейте, преди дни чиновниците на реда за следващ път ни дадоха образец за " вярно паркиране " пред 2-ро районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи Пловдив - паркиране на тротоара и в тревните площи, и този път не един, а няколко автомобила. Безплатният паркинг, на който постоянно има места, е на не повече от 200 метра.

Единственият вид за нас, пешеходците, беше да се покатерим по дръвчетата. Точно в този миг на прилежащата улица, на две минути от районното ръководство, служител на реда глобяваше за погрешно паркиране в улица без излаз, само че за чиновниците на реда санкции няма, те си останаха необезпокоявани.

За страдание, това е всекидневие и те са недосегаеми. И по какъв начин да не са, когато преди години в отговор на тогавашният шеф на ръководството ги отбрани, заявявайки, че това са паркоместа, нищо, че са настелени с плочки за тротоар.

На всички Вас оставям да прецените кое е тротоар, кое път и кое място за паркиране, а най-вероятно има и градоустройствен проект, където това е тъкмо несъмнено ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР