Пловдивчани се оказаха в капан на поставени знаци без каквото

...
</TD
>Пловдивчани се оказаха в капан на поставени знаци без каквото
Коментари Харесай

Пловдивчани в капана на пътни знаци, лутат се като мишки

Пловдивчани се оказаха в капан на сложени знаци без каквото и да е обществено съобщение, предава Plovdiv24.bg . Става въпрос за една от най-натоварени улици в регион “Източен " около мола и комерсиалната зона, които се намират в съседство.

Знаците демонстрират, че улица “Георги Странски " е в ремонт. Това е улицата, която минава сред мола и военното отделение и която ще излиза към бул. “Санкт Петербург ".

Въпросните знаци бяха сложени в петък следобяд и нито тогава, нито през вчерашния ден (понеделник - 18 март) не е изпратено известие, че навръх завоя около ул. “Архимандрит Евтимий " няма да може да се минава.

Объркването на хората идва и от уверението на кмета и районният кмет, че секторът от ул. “Генерал Радко Димитриев " до ул. “Архимандрит Евтимий " ще бъде затворен чак откакто първият стадий от строителството бъде  завършен в края на май-началото на юни. От петък до през днешния ден в това число сутринта можеше да се минава умерено.

По наша информация, освен жителите не са осведомени, само че и самият областен кмет не е осведомен със знаците и обхода. Също по наша информация указателните табели са сложени от общинското дружество “Организация и надзор на превоза ", което не е сметнало за належащо да уведоми жителите за какво и какъв брой време ще трае тази краткотрайна организация. 

Докато създадат ВиК отклоненията и връзките с главния тръбопровод въпросното кръстовище ще бъде затворено и живущите в близката постройка, а и пловдивчани и посетители, които желаят да посетят комерсиалната зона няма да могат да го вършат. Докога?

Въпрос с няколко незнайни, защото макар че общинското дружество “Организация и надзор на превоза " и регион “Източен " са в една постройка очевидно не си приказват, а точно ОКТ е връзката сред строителите, районните администрации и жителите. А най-важното - информирането на жителите остава на назад във времето за следващ път.

Дано обаче да са уведомили по надлежния ред Пожарната и Спешния център, с цел да знаят колите за спешна помощ и пожарните коли от кое място могат и не могат да минават.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР