Пейка с послание подариха на пловдивчани от Националния алианс на

...
</TD
>Пейка с послание подариха на пловдивчани от Националния алианс на
Коментари Харесай

Още една пейка с послание в най-младия пловдивски район

Пейка с обръщение подариха на пловдивчани от Националния алианс на хората с редки заболявания. Тя е инсталирана в зеленото пространство пред кметството на най-младия пловдивски регион, а през днешния ден там се събраха кметът на " Тракия ", ръководителят на Алианса Владимир Томов, представителят за Пловдив Йорданка Петкова, членове и другари на организацията.

" В България има един незабележим град от 400 000 души с редки заболявания " – гласи посланието, което има за цел да заостри публичното внимание към проблемите и решенията, съответното лекуване на пациентите.

" Когато споделяме с другари, доста постоянно сядаме на скамейка в парка и беседваме с часове. Това е още едно място за шерване в Пловдив ", съобщи Йорданка Петкова, а Владимир Томов алегорично откри новата облага.

" Вече имаме близо 400 пейки с послания, които допълват градската среда, само че и които слагат акцент върху значими публични дела и персонални мотиви ", съобщи кметът на " Тракия ", по чиято концепция се организира самодейността.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР