Отличието Почетен гражданин на град Пловдив беше връчено тържествено в

...
</TD
>Отличието Почетен гражданин на град Пловдив беше връчено тържествено в
Коментари Харесай

Любозар Фратев: През целия си живот съм се старал да бъда почтен

Отличието " Почетен жител на град Пловдив " беше връчено тържествено при започване на днешната сесия на Общински съвет - Пловдив на, предава Plovdiv24.bg .

Удостояването на Фратев с почетното отличие е по отношение на изключителния му принос в региона на публичния и културен живот на Пловдив и грижа за неговите жители. 

Председателят на пловдивския общински съвет връчи на почетния знак с герба на града и с лента, символизираща знамето на Пловдив и уверение по пример, сложено в рамка. 

От името на кмета ръководителят Узунов прочете приветствен адрес по случай 80-годишнината на Фратев.

" Благодаря ви за достойнството, която ми оказахте да бъда измежду хората, оставили златна следа в историята на Пловдив и България. Достолепната ми възраст, надвишава междинната дълготрайност на живота на мъжете. През всичките 80 години от моя живот съм се старал да бъда честен. 

Бих желал да имам вяра, че вие позитивно оценявате основаните от мен културни начинания, спомоществователство, самодейностите за по-справедливо установяване на Твърди битови отпадъци, за възстановяване качеството на въздуха, за създаване постройка дом на пловдивската опера " - обърна се към съветниците инж. Фратев.

Повече гледайте във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР