Общо десет са задържаните при днешната полицейска операция в Бургас.

...
</TD
>Общо десет са задържаните при днешната полицейска операция в Бургас.
Коментари Харесай

Акцията на полицията в Бургас: 10 задържани, шестима с повдигнати обвинения

Общо 10 са арестуваните при днешната полицейска интервенция в Бургас. На шестима от тях към този момент са повдигнати обвинения  за обири и опиати. Това оповестиха за Burgas24.bg от ОД Министерство на вътрешните работи – Бургас.

Мащабната полицейска интервенция по противопоставяне на стандартната престъпност започва тази заран на територията на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи Бургас. Извършиха се арестувания, както и изземане движимости – предмет на битови закононарушения.

Полицейската интервенция е на първо място с превантивна устременост. В последните три месеца, посредством дейните полицейски дейности са обезвредени общо четири групи причинители на крупни обири на пари и скъпи движимости от частни домове, ситуирани по Южното Черноморие.

В днешната интервенция тествани бяха частни адреси, търговски обекти и други места, за които има данни, че вероятно може да се прави незаконна активност или такава, обвързвана с административни нарушавания. Паралелно на КПП-та към Бургас-град инспекциите на преминаващи транспортни средства с оглед противопоставяне на незаконна миграция не престават. В инспекциите се включиха екипи на " Охранителна полиция ", " Пътна полиция ", " Икономическа и престъпна ", както и екипи на бургаската жандармерия.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР