Некоалиция не се прави. Или ще се прави сериозно управление

...
</TD
>Некоалиция не се прави. Или ще се прави сериозно управление
Коментари Харесай

Борисов в Пловдив: Тази омраза ще доведе България до още повече беди

Некоалиция не се прави. Или ще се прави съществено ръководство с специалисти, които да правят работа и всички въпроси, които би трябвало да бъдат решени в страната, да са разказани, а не да се въртят единствено хората и да се работи в частни ползи, които Делян Добрев през вчерашния ден ясно уточни кои са. Това сподели пред публицисти в Пловдив водачът на ГЕРБ, в отговор на въпрос ще работят ли още веднъж с ПП-ДБ и след изборите, съобщи кореспондент на " Фокус ".

" Нашата акция е извънредно положителна. И всичко това нямаше да се случи, в случай че те не предизвикаха, че видите ли ГЕРБ пази президента. Това им бяха приказките. Президентът е подписал контракта за " Боташ ", ПП-тата са го крили 10 месеца и накрая пак викат Бойко и ГЕРБ са отговорни. Стига! Отговорите на тези въпроси са забележими ".

Борисов напомни всички типове комбинации, които е предложил на ПП-ДБ за ротацията, които не са били признати от тях.

" Накрая се отхвърлих от всичко, единствено с цел да има равномерен преход и държавно управление, да не се чупи страната.

Конституцията е нашето отроче, ние го пръкнахме, да. Но ми омръзна ние да носим отговорност за всичко и не желаеме това ", уточни той.

И добави: 

" Много работа свършихме заедно с сътрудниците от ПП-ДБ и с Движение за права и свободи, опозицията се бият срещу управляващите и в този момент се оказахме ръководещите ".

Борисов не знае какво ще се случи след изборите и не мисли че има някой, който може да отговори на този въпрос. Но въпреки всичко още веднъж сподели:

" Ще го мислим, свършихме доста добра работа, направихме всичко възможно да имаме непоклатимост в България ".

По думите на водача на ГЕРБ сега политическата класа у нас е вгледана в омразата си. Комисиите, които се вършат са израз на ненавист. Но никой няма дивиденти, всички губят от това, което се случва, ще изгубят и хората.  

" Обичай врага си, е споделил бог. Тази омраза ще доведе България до още повече беди. 

Ние от две години вършим избори с извънредно враждебни вътрешни министри - и Рашков, и Демерджиев, по-тежко от това не ни е било в никакъв случай, и в този момент ще оцелеем. Всичко от тях - и министър на електронното държавно управление и вътрешен министър, без нито един човек от ГЕРБ ", уточни.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР