Не знам откога в правния мир влагането на средства в

...
</TD
>Не знам откога в правния мир влагането на средства в
Коментари Харесай

Павел Михайлов: Инвестициите в община Родопи за изминалите четири години са в пъти повече в сравнение с управлението на ГЕРБ!

Не знам от кой момент в правния мир влагането на средства в инфраструктура, общински сграден фонд, създаване на детски площадки и спортни уреди, обществена политика, се назовава закононарушение. Не знам от кой момент да работиш за хората, за благоустрояването на мястото, където живеят, отглеждат децата си и оказват помощ на възрастните си родители, се назовава " Престъпно НЕ належащи неща! “

Явно моят конкурент от ГЕРБ чете статистиката, както дяволът Евангелието. Това разяснява, който е претендент за кмет на община " Родопи “ за втори мандат. Повод е изказванието на, че  " през последните четири години в община " Родопи " са изхарчени незаконно доста пари “. Фактите: Над 10 пъти повече средства е вложила община " Родопи “ по обитаемоте места в мандат 2019-2023 година. 

Сравнението е по отношение на интервала на ръководство на, който управлява общината в интервала от 2015 до 2019. Реализираните средства в финансовата стратегия за мандат 2015-2019 са в размер на 4 200 000 лв.. За четири години, аз и моят екип успяхме да вложим 41 079 000 милиона лв. в поправки и строителство по селата от община " Родопи “. 

Така на сътрудника Спасов биха му трябвали към 40 години, с цел да стигне този ритъм на работа. 40 години! Кой ще го чака? По улиците има светлина, с помощта на плана за замяна на осветителните тела на територията на всички обитаеми места в Община " Родопи “. Имаме детски и спортни площадки - изградихме, в развой на създаване или планиране са общо 8 мини футболни стадиони, 21 детски площадки, 4 фитнес площадки навън.

Открихме общо 5 млечни кухни, в които да се хранят децата от 1 до 3 годишна възраст, които се отглеждат у дома. За четири години успяхме да ремонтираме общо 111 улици, рехабилитирахме 33 здания. Можем да се разхождаме в благоустроените паркове и обновените площадни пространства в Браниполе, Брестовица и Първенец.

Изграждаме нова детска градина в Браниполе. Разширяваме детската градина в Златитрап, скоро ще създадем същото и в Цалапица. Вече действат нови детски ясли в Ягодово, Брестник и Марково. Санирахме детските градини в Белащица, Брестовица, Първенец и Устина. Реализирахме два извънредно значими за община " Родопи “ планове - мостът над реката в Първенец и построяването на улица " Източна " в Марково.

Днес община " Родопи “ е друга. Четири години мълчахте, само че в този момент – хоп, появихте се отнякъде, без аргументирани доводи, само че с готовност да кметувате още веднъж. Негативната акция против мен е израз на боязън от кандидата за кметския стол.

Сега аз запитвам: Защо преди четири години, когато бяхте определен за консултант, не положихте клетва и изоставихте сътрудниците си от ГЕРБ? Четири години, в които можехте да критикувате, да водите политика от трибуната на общинския съвет и да търсите доверието на гласоподавателите.

За разлика от вас, за миналите четири години, аз работих чудесно с кметовете и общинските съветници от ГЕРБ. Защото в градивната рецензия се раждат най-хубавите решения за положителното на хората. Работих чудесно със всичките 7 държавни управления, включително на ГЕРБ.

И най-важното, бях покрай всички поданици на Община " Родопи ", без значение дали симпатизират на ГЕРБ или друга партия. Защо, когато бяхте кмет на община " Родопи “ в продължение на 8 години и управлявахте в комфорта на устойчиво държавно управление на ГЕРБ, без COVID-пандемия, без войни и инфлация, се провалихте? Защо не облагородявахте обитаемоте места, по този начин както го вършим ние? Това не е ли " незаконно “ безучастие?

Изключително мъчно е, когато една община е била в застой осем години, да я задвижиш. Но, когато имаш хъс за работа и отговорност към гласоподавателите си, постоянно успяваш. А на вас не ви остава нищо друго, с изключение на да поръчате идната публикация. Защото друго не можете.

Работим крепко! За положителното на община " Родопи “!

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР