Мярката за неотклонение на учителя по математика от Асеновград Атанас

...
</TD
>Мярката за неотклонение на учителя по математика от Асеновград Атанас
Коментари Харесай

Стар телефон със счупен екран издал ученичката за интимността й с учителя

Мярката за неотклонение на учителя по математика от Асеновград Атанас Басмаджиев, упрекнат в изнасилването на малолетна ученичка, е била изменена още един път от домакински арест на парична гаранция. Това заяви за бащата на потърпевшото 14-годишно момиче.

“Казаха ми познати, че са го видели в центъра. След това се обадих на юриста си, с цел да видя дали е правилно това. Той ревизира и се оказа, че в действителност мярката му е изменена ", изясни родителят.

Майката и бащата на момичето разбрали за неприличните контакти на щерка им с учителя ѝ по математика от нейни съученички на 17 януари. След това се обърнали към директорката на СУ “Св. Св. Кирил и Методий " Мая Краева, която подала сигнал в полицията и на 26 януари 39-годишният учител беше арестуван.

Ръководителката на образователното заведение съобщи, че Басмаджиев е напуснал самичък поради прекаран инсулт още преди да избухне абсурдът.

Първоначално момичето отричало за контактите си с учителя и даже изтрило чатовете си с него. Бащата обаче се сетил за остарелия уред на детето, който бил със строшен екран. Ремонтирал го допустимо най-бързо и разкрил кореспонденцията сред двамата, която почнала още когато момичето било на 13 година

Чатовете били предадени в полицията, а Атанас Басмаджиев - упрекнат и арестуван за 72 часа. След като доказателствата излезли нескрито, 14-годишната признала, че е имала полов контакт с 25 години по-възрастния възпитател.

Родителите ѝ попаднали на колективен чат за летен лагер в Приморско, където Басмаджиев си приказва свободно с децата за секс и алкохол. Харесал някои девойки за “асеновградски булки ", а ученичка от Раковски пита дали там имат секс инструктори.

Въпреки че никой в групата не е пълновръстен, учителят им предложил да ги черпи с ракия за негово здраве и се хвали, че върви на дискотека с още по-малки възпитаници.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР