Майката на убития в Цалапица Димитър Малинов и нейни близки

...
</TD
>Майката на убития в Цалапица Димитър Малинов и нейни близки
Коментари Харесай

Атанаска Бакалова: Защо беше убит Митко?

Майката на убития в Цалапица Димитър Малинов и нейни близки още веднъж стачкуваха пред прокуратурата в Пловдив, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.

" Как да имам вяра в институцията прокуратура, като показвате, че не се работи както  би трябвало? ", извика по мегафона Атанаска Бакалова. 

Тя споделя всичко, което е претърпяла от деня на изгубването на детето й до през днешния ден, като дава да се разбере, че се пробва да прави лично следствие, доста преди институциите.

" Шест дни никой не си мръдна пръста да търси Димитър. Ние близки обикаляхме да търсим Димитър ", сподели на мегафона майката.

Атанаска задава куп въпроси и упорства за съответен отговор. 

" Нека да бъдат направени качествени разпити ", упорства майката.

Викове " Мафия " отекват в пространството пред прокуратурата. Пред микрофона ни Атанаска Бакалова още веднъж задава въпроси и търси отговори:

" Преди дни Бизюрев беше разпитан и сподели, че е направил четири удара в торса на Митко. Кой тогава направи ударите в лицето му? Знаем към този момент, че тайният очевидец е Светослав, или Яница Гергинова, кой се обади и изкара Митко от дома ни? Всичко това трябва да се разбере. Тук има доста незнайни, дано да бъдат проведени качествени разпити! Кой констатира смъртта му и кой им даде право да заравят тялото на Димитър? Казаха ни, че 30 минути след това той е бил жив ", приказва още майката.

Тя пита за какво е разграничено делото от Окръжна прокуратура. Как по този начин участниците в едно ликвидиране се водят единствено отговорни за персонално укривателство. Атанаска твърди, че разполага с клип, на който се вижда, че двама малолетни, чиито имена тя назова, се били на мястото на убийството и дават някаква информация по телефона на някого. 2 минути по-късно идва колата и стартира побоят.

" Всички тези хора би трябвало да бъдат разпитани качествено ", упорства майката на Димитър.

" Искаме да знаем истината за какво беше погубен Митко, за какво беше заровен и кой реши? Това е съзнателно ликвидиране ", споделя още майката.

Тя приказва още и за чатовете на Димитър с Яница до 22.50 часа. Иска всички да бъдат разпитани. Твърди, че има информация, че Яница е разпитвана, както и Светослав, само че не знае какво са споделили те.

Протестите на околните на Димитър от Цалапица ще продължат през днешния ден, в 12 часа пред съда. 

Днес от 13.30 часа в Районния съд е делото против близнаците Динкови, упрекнати за персонално укривателство.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР