Магазинът предлага селекция от най-реномираните световни брандовеТази седмица любителите на

...
</TD
>Магазинът предлага селекция от най-реномираните световни брандовеТази седмица любителите на
Коментари Харесай

Страхотен шоурум за часовници отвори врати

Магазинът предлага селекция от най-реномираните международни марки

Тази седмица феновете на часовници в града под тепетата има за какво да се радват! В ж.к. Тракия проработи най-новият магазин за часовници - Timedix. Популярната измежду последователите на онлайн шопинга марка към този момент ще бъде елементарно налична и за пловдивчаните, които избират обичайното извършване на покупки. До комфортната локация на ул. Вълко Шопов 2Б може да се доближи относително бързо с разнообразни типове превоз от всяка точка на града.

Брандът Timedix стана необятно прочут в последните няколко години със своето мощно онлайн наличие. Усещането за класа и жанр по съразмерен метод минава от виртуалния магазин в новата физическа локация. Мекото естествено осветяване, удобните кресла и масичка основават чувство за успокоение и уют. Посетителите, които не са осведомени с марката, ще бъдат прелестно сюрпризирани от очебийно персоналното отношение към клиента.

В шоурума се предлага отлична селекция от висококачествени часовници на най-известните международни марки. Дамите, които обичат да завършат своя тоалет със моден аксесоар ще се зарадват да открият, че магазинът предлага дизайнерски модели на бутикови фешън марки като Calvin Klein, Roberto Cavalli, Ferre, Emporio Armani, Hugo Boss и други Има оферти за всеки усет - както нежни, дискретни модели, които да добавят една класическа визия, по този начин и дръзки дизайни с позлата или инкрустирани диаманти, които да се трансфорат ослепителен фешън акцент.

На представителите на мощния пол са отредени цели две витрини. Налични са реномирани марки като Casio, Citizen и Seiko, които изпъкват със своите налични кварцови модели. Познавачите незабавно ще виждат обаче, че се оферират и автоматизирани механични часовници - мечтано попълнение в сбирката на ценителя.

Някои от самонавиващите се модели са изложени в специфична кутия, която поддържа в съвършено положение техните механизми. Някои от по-нестандартните часовници включват спомагателни функционалности, като премерване на дълбочина при гмуркане, компас, календар, флуоресциращ циферблат и други

Любителите на дейния метод на живот също не са забравени. Изложените спортни модели вършат усещане със своя настоящ дизайн и свежи цветове. Налични са разнообразни многофункционални смарт устройства - незаместим асистент в всекидневието на натоварения човек. Специално място заемат устройствата на Gramin. Това не е изненадващо, защото Timedix е формален търговец на известната марка, известна с високото качество и надеждността на своите артикули.

Без подозрение детската витрина ще се хареса на всеки хлапак със своето многообразие. Палитрата е богата - ръчни часовници, будилници, аналогови циферблати, цифрови екрани - има по нещо за всеки усет. Дизайните включват обичани анимационни герои, закачливи украшения и доста цвят, който да сътвори радостно въодушевление.

Макар от няколко дни шоурумът към този момент да радва пловдивските ценители на качествени часовници, формалното разкриване следва. Ако желаете да станете част от празника, следете Фейсбук страницата на Timedix. Там ще бъде оповестена подробна информация по отношение на събитието. Научете повече тук:
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР