Лукойл-България“ представи на клиентите си още два обновени обекта според

...
</TD
>Лукойл-България“ представи на клиентите си още два обновени обекта според
Коментари Харесай

Още две обновени бензиностанции Лукойл на магистрала Тракия радват клиентите

" Лукойл-България “ показа на клиентите си още два актуализирани обекта съгласно новата Food-to-Go идея на веригата – бензиностанциите на автомагистрала " Тракия “ Б-17 и Б-44 при разклона за Белозем, Пловдивско. Посетителите пробваха и оцениха новите оферти в специфичното разширено меню от ястия и десерти, въодушевено от средиземноморската и европейска кухня и създадено от екипа на известните заведения за хранене " Raffy Bar & Gelato ".

Според новата идея, бензиностанциите на " Лукойл "  се трансформират в удобни и уютни комплекси с разнообразно меню и акцент върху качественото кафе. Основните услуги по зареждане с висококачествени горива са интегрирани в общо потребителско прекарване, съчетаващо потребното с приятното, с чувство за топло кафене, в което посетителите почиват пълноценно и се радват на вкусна храна и ароматни кафе-напитки.

Сърцевината на новия метод е в детайлите: уютно вътрешно пространство; богато меню за всяко време на денонощието, със особено създаден за веригата подбор, включващ пици, енчиладас, пресни салати, сандвичи, печива и десерти за всеки усет и възраст; съвременно съоръжение за подготвяне на вкусно кафе и храна; директен взор върху процеса на подготвяне на храната.

Всичко това оказва помощ за основаване на неповторимо потребителско прекарване, подсилено от усетите и ароматите, които внасят основните сътрудници на веригата – " Raffy Bar & Gelato "  и " Nestlé ".

Компанията работи и върху разширението на обсега услуги, които да спестят на клиента време и да го освободят от рутинни задължения – каси на самообслужване, ъгъл за кафе на самообслужване, терминали за възнаграждение на услуги, постомати и автомивки последователно ще заемат мястото си в обновените обекти.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР