Красимира Лалева получи днес изключително тежка присъда за убийството на

...
</TD
>Красимира Лалева получи днес изключително тежка присъда за убийството на
Коментари Харесай

Доживотен затвор за Красимира, убила приятеля си! Било е страшно!

Красимира Лалева получи през днешния ден извънредно тежка присъда за убийството на приятеля си Божан Иванов в Пловдив, съобщи кореспондент на  Plovdiv24.bg . 37-годишната пловдивчанка направи изказване в правосъдната зала за първи път от началото на процеса.

" Признавам се за отговорна! Искрено скърбя! Господ ми е очевидец, че не съм желала да става по този начин. Желая минимално наказване. Все още ми е много мъчително да приказвам по тази тематика. Отношенията ми с Божан не бяха положителни. Той ме заплашваше и издевателстваше над мен. Беше вкупом посягане - вербално и словесно ", съобщи Красимира Лалева.

Тя бе приета за отговорна в това, че на 21.10.2021 година в Пловдив съзнателно е умъртвила Божан Иванов, на 28 година, като убийството е осъществено с особена свирепост. В пледоарията си прокурорът разгласи ужасяващи обстоятелства от закононарушението.

Той се базира на експертизата, съгласно която Красимира е нанесла 4 удара по главата на Иванов с 2,5-килограмова железна гира. Докато той агонизирал, дамата почнала да го души, притискайки с ръка устата и носа му, а по-късно и врата. В резултат на това обвинената счупва подезичната кост на жертвата си. С това обаче закононарушението не завършило. Лалева желала да се убеди, че гибелта е настъпила и по тази причина увила с найлонова торба главата на своя другар. Завлякла тялото в банята, където го поляла с масло и го запалила. Впоследствие потушила огъня, така като съседи почнали да звънят на вратата на жилището поради появилия се пушек и остра миризма.

" Народът е споделил: Криво дърво го изправя единствено брадвата ", съобщи по време на пледоарията си юристът на околните на умрелия. Той изиска от съда да наложи наказване пожизнен затвор за Красимира Лалева.

В последна сметка тя получи тъкмо това - пожизнен затвор. Това е втората по тежест допустима присъда в страната ни, като най-тежката е пожизнен затвор без право на опрощение.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР