Коледният базар Капана официално бе открит в центъра на Пловдив

...
</TD
>Коледният базар Капана официално бе открит в центъра на Пловдив
Коментари Харесай

За първи път в Пловдив! Всички анкетирани са на едно мнение

Коледният базар " Капана " публично бе открит в центъра на Пловдив през вчерашния ден. Репортер от екипа на Plovdiv24.bg  посети базара и направихме анкета с  гости и търговци на първия ден от фантастичния базар, които ни споделиха първите си усещания.

Тазгодишният базар има над 101 търговци, предлагайки всичко от вкусна храна до ръчно направени артикули за дребни и огромни, а даже и лакомства от натурални съставки за четириногите ни другари, които също по този начин са и за човешка консумация.

Коледният базар имаше и задгранични гости, а репортерката ни подкани студенти от Ирландия да споделят мнението си за атмосферата на базара.

" Много ни харесва, всичко е ужасно, само че не успяхме да опитаме от храната, тъй като някои съставки не са ни разрешени по религиозни аргументи. "

Гледайте анкетата ни, с цел да чуете мненията на посетителите и търговците. Те до един са безапелационни - организацията и всичко останало тук са отлични, базарът има европейска визия и без подозрение заслужава да бъде посетен.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР