Кметът на Пловдив изрази недоволството от , които по предложение

...
</TD
>Кметът на Пловдив изрази недоволството от , които по предложение
Коментари Харесай

Зико се ядоса много: Има хора в Пловдив, които не искат да се случват хубави неща

Кметът на Пловдив изрази недоволството от , които по предложение на групата на ГЕРБ се взимат от средствата за електронната билетна система в градския превоз, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . На ексклузивен брифинг пред медиите Димитров сподели:

" Има хора в Пловдив, които не желаят да се случват хубави неща. 2016 година дадени 20 милиона за нищо, мъртвородено нищо. Сега имаме готова работеща система, ще тръгне до края на годината, желаеме да има ред, както в София.

Някой не желае да се случи. Това е партийния секретар на Пловдив. 

Имахме и второ предложение – от другаде да се вземат парите. Но има хора, които не желаят да се случва нещо хубаво в града. 

Новата партия (б.а. - Алтернатива за Пловдив), под давление гласоподават.

Искам най-хубавото за Пловдив и няма да отида при никоя централа, задкулисие не обичам, аз съм за феърплей. 

Инсинераторът – от какъв брой години е в тежест, откри се метод да се даде на концесия, да печели община Пловдив 70 000 – 100 000 лв., не поддържаха.

Имаме контракт, подписан с определената компания " Тикси ", срокът е минал през днешния ден, имаме 14 дни да помислим и да реагираме.

Това е едно неприлично държание, то си пролича – имаше решения в едната посока, в другата посока, аз в задкулисие няма да влизам, мисля че върша най-хубавото за Пловдив.

Подготвяме оферти, вкарваме ги в Общинския съвет и оттова нататък всеки си има съвест, глава. В днешния ден не пролича нищо такова.

Питахте ме какъв брой човеко заведох в Япония. 350 индивида, чартър им взех. 

Стадионът ще бъде приключен, колкото повече отсрочва, ще бъде по-скъп.

Пречиствателната станция - на косъм беше работата, тия 17.5 милиона (б.а. - финансова санкция) поради предходния мандат бяха. Справихме се, благодаря на министърката на финансите от служебното държавно управление.

Пари за стадион " Ботев " ще има. Бяха отпуснати от страната 25 милиона, трябваше още страната да се намеси, само че... Всички други пари са от заеми. 

Стадион " Локомотив " също ще бъде приключен, осигурихме пари и за 50-метровия басейн. Другата седмица ще открием Пречиствателната станция с безотпадна технология, единствената на Балканите, метан танкове, за 80 милиона ".

Заместник-кметът по превоз добави:

" Още при започване на мандата имахме две големи проблема – неработеща електронно-билетна система и неналичието на общинско транспортно сдружение. Създадохме " Екобус ", с подготвеност да купува електрически рейсове. Те не са имали куража да основат такова сдружение, да аплайват за финансиране по европрограмите.

2021 година изтече интервала на резистентност на електронно-билетната система, направихме всичко допустимо да понижим вредите от испанците, под дърво и камък сме ги водили, по тази причина започнахме подготовка за осъществяване на социална поръчка за най-модерния метод. В София поръчката е 100 милиона. Фирми апелират, без да вземат участие в поръчката, от самото начало имаше саботиране на този развой.

Когато през вчерашния ден казахме, че сме подписали контракта и до края на годината ще имаме работеща система, на микрофон през днешния ден беше направено предлагането тъкмо за тези пари.

Един властови център прави безусловно всичко допустимо да не се случва нещо в Пловдив. Това е бойкот ". 

Цялата конференция гледайте в прикаченото видео!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР