Кандидати на коалиция БСП за България“ се събраха заедно със

...
</TD
>Кандидати на коалиция БСП за България“ се събраха заедно със
Коментари Харесай

БСП закри кампанията си за Местни избори 2023 на открита сцена в Капана

Кандидати на коалиция " Българска социалистическа партия за България “ се събраха дружно със съидейници, симпатизанти, другари и жители на Пловдив, който в петъчния следобяд избраха да са в Квартала на креативните промишлености.

С концерт на български реализатори на откритата сцена " Ядрото “ в Капана екипът на Повече за Пловдив си пожела победа на Местни избори 2023 тази неделя. Кандидатът за кмет на град Пловдив арх. Костадин Палазов благодари на социалистите под тепетата, като акцентира, че тимът работи доста, сподели че има освен хрумвания, само че и действителни решения за наболелите градски проблеми.

Арх. Палазов показа екипът подготвен да ръководи обичания Пловдив по нов метод - претендентите за районни кметове:

Минка Сърнешка, претендент за кмет на регион " Централен “ – приет специалист в областта на туризма, обществените услуги и спорта.

Проф. Христо Бозуков, претендент за кмет на регион " Южен “ – експерт, с опит в администрацията, подготвен да отговори на провокациите на един от най-динамично разрастващи се региони.

Димитър Джевизов, претендент за кмет на регион " Източен “ – персона с предприемачески дух и сензитивен за проблемите на хората.

Адв. Наум Китанов, претендент за кмет на регион " Западен “ – юрист с дълготраен стаж, подготвен да промени образа на своя регион.

Мартин Стойчев, претендент за кмет на регион " Северен “ – правист, упорит младеж, с ясна визия и цели за ръководство и развиване на " Северен “.

Анелия Кирова, претендент за кмет на регион " Тракия “ – специалист в образованието, мощна персона, подготвена да посрещне провокациите на Район " Тракия “.

Водачът на листата инж. Калин Милчев показа пред събралите се и групата общински съветници - 45 честни персони с експертиза в разнообразни сфери на живота, решени пловдивския локален парламент да работи по нов метод - за хората и за града.

" Българска социалистическа партия Пловдив мина през много премеждия, поставихме ново начало. В бъдещия локален парламент, програмата ни за ръководството на града, ще се пази от нови, способни лица. Няма комисионерство, няма гешефти и заграбване на общински активи, няма частен бизнес на гърба на публичния интерес. Един екип, който е в положение да промени града ни! Гласувайте за повече за Пловдив с бюлетина №1 и за трите избора “, прикани лидерът на лисата Калин Милчев. Купуването и продаването на гласове е закононарушение.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР