Избрани фотографии от 10-ия юбилеен Международен фотосалон Пловдив 2023 ще

...
</TD
>Избрани фотографии от 10-ия юбилеен Международен фотосалон Пловдив 2023 ще
Коментари Харесай

Русе ще се радва на изложба с над 120 топ фотографии

Избрани фотографии от 10-ия юбилеен Международен фотосалон " Пловдив 2023 " ще бъдат експонирани в Русе. Откриването на изложбата ще се състои на 20 април в 17:30 ч. на пл. " Свобода ". Проявата се провежда от Градско фотографско сдружение – Русе и с финансовата поддръжка на Общинска фондация " Русе – град на свободния дух ".

Двама русенци – Явор Мичев и Мирела Партинова, са измежду отличените за своето фотографско изкуство на Международния фотосалон. Техните снимки са определени в конкуренция всред 5851 фотографии от 42 страни във всички 6 раздела. Мирела Партинова е отличена с бронзов орден, а Явор Мичев получи наградата за най-хубав създател на салона с най-вече позволени произведения – общо 17.  Това е второ следващо отличие за русенеца в тази категория. Той бе почетен и със специфична премия за своя кадър " Лятна стихия ", запечатан в Русе.

Във фотографската галерия, която ще бъде ситуирана на пл. " Свобода ", русенци и гостите на града ще могат да се насладят на над 120 фотографии от всички наградени произведения.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР