Домашният патронаж в Бургас зарадва възрастните хора - потребители на

...
</TD
>Домашният патронаж в Бургас зарадва възрастните хора - потребители на
Коментари Харесай

Домашният социален патронаж зарадва възрастните хора с коледно тържество и подаръци

Домашният патронаж в Бургас зарадва възрастните хора - консуматори на услугата, със особено коледно празненство. В неотдавна актуализирания салон на обществената услуга, помещаваща се на улица " Иван Богоров “ № 20, звучаха песни и танци от най-малките коледари от Детска ясла № 1 " Бургаско детство “.

Специален посетител на празника беше кметът, който поздрави възрастните хора и обществените служащи на Домашния патронаж, които се грижат всекидневно за тях.

" В навечерието на най-светлите християнски празници – Бъдни вечер и Рождество Христово, желая да ви пожелая да сте здрави, жизнерадостни и отново да сте всички дружно тук на идващото коледно празненство. На чиновниците на обществения патронаж, които са и ваши другари, благодаря за ежедневните грижи и за топлината, с която ви подаряват. Светло Рождество Христово и плодородна 2023-та година! “, пожела още кметът и раздаде коледните дарове на възрастните хора.

Поздрави към възрастните хора насочиха още шефът на Домашния патронаж Валентина Станкова и Мая Казанджиева – шеф на дирекция " Здравеопазване и обществени действия “ в Община Бургас.

Всички посетители на тържеството бяха поздравени от 7-годишния Янислав, който е възпитаник в 1-ви клас на СУ " Константин Петканов “, както и от бургаския реализатор Захари Чернев, който също е консуматор на обществената услуга.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР