Домакинът на кметството на район Северен Петър Абаджиев ще

...
</TD
> Домакинът на кметството на район Северен Петър Абаджиев ще
Коментари Харесай

Мнение: Алексиев обезглави Северен, повери управлението на домакина

Домакинът на кметството на регион " Северен " Петър Абаджиев ще ръководи администрацията до избирането на нов областен кмет, научи Plovdiv24.bg .

До странната обстановка се стигна, след като досегашния областен кмет Стоян Алексиев уволни двамата си заместници Калоян Георгиев и Красимир Асенов. Третият заместител Илиян Козарев сега е в болнични.

На процедура районната администрация е обезглавена. Логично е при такава обстановка ръководството да се поеме от секретаря Стайко Танев, само че по неразбираеми аргументи това не е направено. 

Стоян Алексиев е . Като подобен той няма право да върви на работа, а само да си прибере персоналните движимости от кабинета. Тази заран в 8.30 ч. е извикал заместниците си Калоян Георгиев и Красимир Асенов и им е връчил заповеди за освобождение. За изпълняващ длъжността кмет е показал Тодор Абаджиев - младши специалист " ОМП ".

" Ще оборвам в съда заповедта. Той е претендент за кмет и няма право да издава разпоредби от момента, в който ОИК го записва. Това е злобна предизборна политика, грозна чистка. Падение. Разсърден е и на ГЕРБ, и на целия свят, тъй като не го издигнаха за нов мандат. Сега е претендент на един, чието кредо е " Оплюй всички " " - съобщи за Plovdiv24.bg Калоян Георгиев. 

" Едва в този момент, в края на мандата на Алексиев, става явен странният метод на ръководство в региона. Той иззел съвсем всички пълномощия от заместниците си мен, Асенов и Козарев и ги трансферирал на секретаря на региона Стайко Танев, който му е доближен. Такива неща прави човек, който има нещо да крие ", счита Калоян Георгиев.

Репортер на Plovdiv24.bg се пробва да се свърже със Стоян Алексиев за неговата позиция, само че той не подвига телефона, нито връща позвъняването.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР