Добавената стойност на Есенен салон на изкуствата в Пловдив е

...
</TD
>Добавената стойност на Есенен салон на изкуствата в Пловдив е
Коментари Харесай

Пламен Панов: В Пловдив винаги се случва нещо, което пълни емоциите на хората на пълни обороти

Добавената стойност на " Есенен салон на изкуствата " в Пловдив е голяма. Това сподели в предаването " Цветовете на Пловдив " на Радио " Фокус "  , зам.-кмет " Култура, археология и туризъм " в Пловдив. " В дълготраен проект – виждате, аз приказвам тук и за младежи, които вземат участие в събитията и за това, че по-опитни предават от своя голям опит и това е инвестиция в бъдещето.

Одухотворяването, образованието – това е, когато приказваме за културните събития. И нещо, което си приказваме в последните 12 години в Пловдив – събитията са мотор за привличането на туристи. Пловдив от доста време към този момент е одобрен град и ние доста добре знаем, че хората в България избират да го посещават., И когато желаят да намерят някакво събитие, където да отидат, постоянно първата им концепция е да видят какво става в Пловдив. Защото постоянно в Пловдив се случва нещо, което кара хората и сърцата на хората, и цялостни страстите на хората на цялостни обороти, в случай че мога да кажа ", добави Панов. 

" Есенен салон на изкуствата " стартира при започване на септември и приключва месец ноември. 

уточни още веднъж какво приказват цифрите за посещаемостта в Пловдив.

" Много е значимо да го кажем, тъй като би трябвало да си го подсещаме. Събитийността, културното завещание, промотирането и пакетирането на културното завещание и на събитийността, и популяризирането на града като дестинация, за първото шестмесечие е довело до реализирането на 305 859 нощувки. Това, по отношение на първото шестмесечие на 2019 година е близо 30% растеж при осъществените нощувки.

През 2019 година за същия интервал е имало 235 762 нощувки. Така че приказваме за хубава година и в туризма на Пловдив, и изобщо за туристическия отрасъл, когато има много доходи и за местата за настаняване, имам вяра, и в заведенията, които оферират храна и питиета за пловдивчани ", сподели още зам.- кметът на Пловдив.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР