“Дни на иновациите в образованието се организира от Център за

...
</TD
>“Дни на иновациите в образованието се организира от Център за
Коментари Харесай

Образователно изложение гостува първо в Пловдив

“Дни на нововъведенията в образованието " се провежда от Център за креативно образование за даване на настояща информация за нововъведенията в образованието и поддръжка на институциите в България за тяхното развиване. Очакват се присъединяване на над 200 шефове и учители в учебни заведения и детски градини Пловдив и района. 

Програмата включва две елементи, като първата се концентрира върху изкуствения разсъдък в образованието и неговата роля за усъвършенстване на административните процеси и образователната среда. Втората част ще прегледа въпросите за обществено и прочувствено развиване на децата, както и методите на STEAM образованието. 

Център за креативно образование е водеща организация в региона на просветителната промяна в България и има над 10-годишен опит в областта на просветителните технологии. 

Събитието ще се организира през днешния ден в " Гранд хотел Пловдив ", зала " Москва ", от 09:15 ч. до 12:00 часа за детските градини и от 12:45 до 17:00 часа за учебни заведения.

“Дни на нововъведенията в образованието " е поредност от осведомителни събития и срещи  с учебни заведения и детски градини  в България. Следващи точки са Добрич, Шумен, Русе, Благоевград, Пазарджик.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР