Днес в УМБАЛ Медика Русе ще направят операция на биещо

...
</TD
>Днес в УМБАЛ Медика Русе ще направят операция на биещо
Коментари Харесай

Пенчо Милков: Русе става шестият град в България, в който има кардиохирургична дейност

Днес в УМБАЛ " Медика Русе " ще създадат интервенция на " биещо сърце “, това изисква изключителни умения. Щастлив съм, че Русе става шестият град в България, в който ще има кардиохирургична активност. Това съобщи кметът на Русе в своята facebook страница. 

" Едно от най-модерните отделения по Кардиохирургия в страната беше намерено през вчерашния ден.Начело на русенския екип от потвърдени експерти е доктор Георги Игнатов, който е работил в едни от най-престижните клиники във Англия и Съединени американски щати.

В Русе ще се вършат всички типове сърдечни интервенции: планова и незабавна хирургия за болести на сърдечните клапи, аневризма, дисекация на аортата, коронарна артериална болест, аритмии, сърдечна непълнота, синдром на Марфан, вродени пороци, пулмонална хипертония и други ", добави кметът на Русе. 

Отделението е оборудвано с последно потомство уред сърце-бял дроб за заменяне на жизненоважните органи по време на намеса.

" Изключително съм благодарен на русенските медици за техния неотклонен труд в името на живота! Работата ви е тежка, само че няма по-голяма компенсация от избавеното признателно сърце ", съобщи още.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР