Днес, от името на целия колектив на Спортно училище Юрий

...
</TD
>Днес, от името на целия колектив на Спортно училище Юрий
Коментари Харесай

Добри новини за Спортното училище в Бургас

Днес, от името на целия колектив на Спортно учебно заведение " Юрий Гагарин ", шефът Янчо Стойчев получи подписания контракт за създаване на STEM център по проекта за възобновяване и резистентност връчен от проф. - министър на образованието и науката.

Директорът употребява и опцията да запознае министър-председателя акад. и министъра на образованието и науката проф. с презентация на " Проект за създаване на постройка на спортно учебно заведение, с прилежащата спортна инфраструктура и общежитие ", която с изключение на плана съдържа и триумфите на учениците през последните 50 години и актуалното положение на постройката в която се обитава учебното заведение.

Спортно учебно заведение " Юрий Гагарин " е измежду първите 15 от 2200 учебни заведения минали двата стадия на утвърждение на идея и единственото от второкласен.

Домакини бяха 90 СУ " Ген. Хосе де Сан Мартин " в София, а събитието бе почетено и от министър-председателя акад..

От Спортно учебно заведение " Юрий Гагарин " изричаме признателност на Община Бургас, Министерство на образованието и науката и Министерство на младежта и спорта за съдействието, взаимопомощта и сполучливото партньорство във всички планове през годините.

" Ние сме длъжни на всички деца, които образоваме да им предоставим качествена среда на обучение и подготовка. Именно заради тази причина, ние усещаме отговорността да сме съвършени в построяването на концепции. Освен STEM, ние работим и по идея " Ремонт и рехабилитация на общежитие ", където ще ремонтираме по-голямата част от постройката. Също по този начин сме създали идея за построяването на напълно нова постройка на Спортно учебно заведение, дружно със спортни бази и общежитие по стратегия " Развитие на районите " - Интегрирани териториални вложения. Тук е момента най-сърдечно да благодаря на екипа, който работи безусловно непрекъснато по построяването на концепциите, налагало се е да ставаме в 5 сутринта, налагало се е да работим и до 10 вечерта, НО както споделих - отговорността е наша да предоставим качествена среда както за обучение, по този начин и за подготовка на нашите бъдещи генерации. " - показа шефът Янчо Стойчев
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР