Читател на Plovdiv24.bg забелязал нередности по новоремонтирания булевард Хаджи Димитър.

...
</TD
>Читател на Plovdiv24.bg забелязал нередности по новоремонтирания булевард Хаджи Димитър.
Коментари Харесай

Пловдивчанин към шефа на КАТ: Елате тук, ще съберете яко глоби

Читател на Plovdiv24.bg забелязал нередности по новоремонтирания бул. " Хаджи Димитър ". Изпрати ни сигнал, съпроводен от фотоси като доказателствен материал:

" Здравейте, другари, е, не можах да се въздържа. Булевард " Хаджи Димитър ",  ново строителство... Искам да попитам от общината: ще приемете този обект по този начин? Оградата е като магазина " Направи си самичък " отпреди години. Асфалтът още от в този момент е с фуги. Тротоарните плочки се клатят при стъпване. Пожарен кран в средата на тротоарите.

Към шефа на КАТ Пловдив: идете на булеварда, изключително към 5.30-7.00, само че и през целия ден. Тук е Формула 1. Можете за един ден да съберете санкции за месеци. Тествайте се да преминете кръстовището към " Лерин "... Вземете някакви ограничения, с цел да не се гледаме след това с наведени глави и да обяснявате за какво е по този начин станало.

Задръстването от северната страна на булеварда е до бензиностанцията. Спрени коли, промяна на гуми... Това е ситуацията, пловдивчани ". 

От общината разясниха, че булевардът към момента не е признат от профилираната комисия. По контракт обектът би трябвало да бъде изцяло приключен до края на 2023 година.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР