Бургаски полицаи разкриха няколко кражби в Бургаско. На 25 март

...
</TD
>Бургаски полицаи разкриха няколко кражби в Бургаско. На 25 март
Коментари Харесай

Бургаски полицаи тикнаха в ареста трима нагли крадци, задигнали са много пари

Бургаски служители на реда разкриха няколко обири в Бургаско. На 25 март в Районно ръководство – Поморие е получено известие, че от къща в село Бата, населявана от 41-годишен мъж, е осъществена кражба на сумата от 240 000 лева В бургаски хотел са арестувани причинителите на обира - двама престъпно проявени несебърлии – татко и наследник, на 48 и 26 години. В тях е открита сумата от 28 850 лева, за която мъжете декларирали, че е от осъществената кражба в Бата.

Извършено е претършуване в дома на брачната половинка на 48-годишния несебърлия в село Гълъбец. Там са открити и конфискувани още 11 300 лв., 124 $, 200 румънски леи и към 40 грама златни украшения. Полицаите разкрили, че паричната сума е от кражбата в Бата, а златните украшения – от друга кражба, осъществена на територията, обслужвана от Районно ръководство – Несебър.

Двамата несебърлии са създали цялостни признания за осъществените от тях закононарушения. С прокурорски постановления са привлечени в качеството на обвинени и им е взета мярка за неотклонение " задържане под стража “.

От спомагателните полицейски дейности е установено, че 48-годишният несебърлия в съучастничество с 34-годишен престъпно проявен мъж от руенското село Просеник, са причинители на кражба на сумата от 20 000 лв. и 30 000 евро, благосъстоятелност на 66-годишен мъж от село Ръжица. Парите са откраднати на 19 февруари от вкъщи на мъжа. Били са скрити в печка за твърдо гориво. 

Двамата арестувани са създали цялостни признания. Спрямо 34-годишния мъж също е взета мярка " задържане под стража “.  Работата по документиране на цялостната незаконна активност на арестуваните мъже продължава.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР