Бившият кмет на район Южен направи безкомпромисен коментар в личния

...
</TD
>Бившият кмет на район Южен направи безкомпромисен коментар в личния
Коментари Харесай

Сринаха със земята кмета на Южен!

Бившият кмет на регион " Южен " направи праволинеен коментар в персоналния си фейсбук профил във връзка с готовата и към момента неработеща детска градина на бул. " Александър Стамболийски ", видя  Plovdiv24.bg. Повод за думите му е, че неналичието на републикански бюджет е причина за заключените порти на детското заведение.

Публикуваме мнението на без редакторска интервенция:

" В такива случаи се задава въпросът “Какво е желал да каже лирическият воин?

В случая обаче не става въпрос за лирически воин, а за кмет (политическа, само че и управническа и административна длъжност). 

Когато един кмет не може да си свърши работата, не би трябвало да търси оправдания в планетите или сезоните.

Проектът за детската градина е отпреди съвсем 5 години. Като областен кмет го завърших и имаше готово Разрешение за градеж.

След това пристигна новото ръководство и към този момент 4-та година не може да почне да работи издигната детска градина. Това е цялостно безхаберие и безнаказаност към стотици деца, техните родители и близки.

Досега към този момент градината трябваше да работи и в нея да се отглеждат и образоват дечица.

А какво имаме? Оправдания вид “приказки за наивници ". Нямало признат републикански бюджет и по тази причина не можело!!! И в този момент може, само че би трябвало да знаеш по какъв начин да го направиш. Но в случай че в този момент “приемем ", че има някакво опрощение, то какво би споделил “Кметът " (умишлено е в кавички и с основна буква) за какво през 2022 година не проработи градината? Тогава какво е било оправданието?

Г-н “Кмете ", признайте, че това е един от неуспехите на Община Пловдив и на регион " Южен " във Ваше лице ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР