Белла България“ подкрепи инициативата на район Тракия и организира засаждането

...
</TD
>Белла България“ подкрепи инициативата на район Тракия и организира засаждането
Коментари Харесай

Хранителна компания подкрепи инициатива за залесяване в най-младия пловдивски район

" Белла България “ поддържа самодейността на регион " Тракия " и провежда засаждането на 30 магнолии в парка до християнската черква " Свето Преображение Господне ". Това е втората горичка, която BELLA подарява на жителите на Пловдив. Първата е ситуирана в пространството до бл. 173 в ж.к. " Тракия “ и е обичано място за отдих и детски игри.

" Подкрепяме работата на регион " Тракия " за залесяването на парковете и междублоковите пространства, тъй като имаме вяра, че по този начин в допълнение усилваме резултата от ежедневните ни грижи за околната среда и за общностите в регионите, в които оперираме “, споделят от " Белла България “.

" Поставили сме си за цел всяка година в " Тракия " да засаждаме нови фиданки, а самодейността ни " Засади дърво – създай живот “ още веднъж среща поддръжката на бизнеса. Общата грижа за зелената система е грижа за бъдещето и за децата ни ", показа с признателност – кмет на най-младия пловдивски регион.

В залесяването през днешния ден се включиха заместник-кметът Пенчо Малинов, специалистите по екология в кметството и чиновници на Оперативна програма " Градини и паркове ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР