Тази вечер във VIP Brother live, от 21:00 часа по

...
Тази вечер във VIP Brother live, от 21:00 часа по
Коментари Харесай

Новата седмична мисия на взривява cъквартирантите

Тази вечер във VIP Brother live, от 21:00 часа по NOVA, най-известната Къща ще се трансформира в офис на новата българска телевизия Big Brother TV. Седмичната задача ще изправи съквартирантите пред разнообразни провокации, а те ще би трябвало да се превъплътят както във водещи на вести и занимателни игри, по този начин и в аудитория и участници в същите.

Мегз ще има нелеката задача да води развлекателното шоу „ Съквартирантски войни “. Дизайнерката ще би трябвало и добре да се приготви за него, класирайки останалите звезди в няколко разнообразни категории.

Неизбежно, след играта, егото на някои от звездите ще бъде засегнато, а това ще докара до редица нови спорове, главният от които сред Джулиана и Ваня Щерева.

Какво ще накара спокойната Джули да избухне против писателката и за какво ще реши да разреже роклята, която Ваня ѝ е подарила, следва да разберем.

Шеф Петров още веднъж ще застане под светлините на прожекторите, а против него за следващ път ще се изправи най-големият му съперник в Къщата все още – Дани Златков.



Хладнокръвното поведение и дейности на футболиста против Петров ще съумеят да го изкарат отвън равновесие и шефа ще насочи откровени закани, поради които самият Big Brother ще се види заставен да се намеси.

В живото предаване на VIP Brother довечера, ще станем очевидци и на следващите номинации в Къщата. Те обаче няма да протекат както нормално, тъй като началник Петров има имунитет тази седмица. Как се случи това и кои ще бъдат следващите застрашени от изпъждане съквартиранти, ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

Повече вести ще откриете на формалната страница на VIP Brother във Фейсбук. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички детайлности за съквартирантите и най- настоящите вести за шоуто може да следите и на уеб страницата на VIP Brother 2017.

Ваня Щерева и Тото в рискова игра с неочакван край

Близначките първи напуснаха VIP Brother 2017

След серия кавги любовта във VIP Brother се завръща

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР