Тази вечер в зала България е тържественото откриване на 50-тoто

...
Тази вечер в зала България е тържественото откриване на 50-тoто
Коментари Харесай

АРТ посоки с Галя Крайчовска: Започват Софийските музикални седмици

Тази вечер в зала „ България ” е тържественото разкриване на 50-тoто издание на Софийски музикални седмици. Програмата ще е подобаваща като за празник. Камерен отбор „ Софийски солисти “ и Софийска филхармония, солист Людмил Ангелов - пиано, под диригентската палка на Пламен Джуров ще открият фестивала.

Не е за изпускане единственият софийски концерт от първото българско турне на MARION&SOBO BAND.

Тази вечер в Студио 5 именитият джаз-квинтет ще показа новата си стратегия. Главни мотори на квинтета, учреден в Бон, са френско-американската певица Marion Lenfant-Preus и полският китарист Собо. Музикантите свързват музиката от целия свят с шансон и джаз и основават свое лично звучене, въодушевено от вокалния джипси джаз на 30-те години. Започват като улични музиканти, с цел да се трансфорат бързо в любимци на публиката.На 24 май ще зарадват и участниците на фестивала GOATMILK в Бела речка.

Мега план навън. Зад него застават НДК и Софийската опера. Утре е началото, с церемониален концерт. А в залата на операта ни чака спектакълът " Янините девет братя ".

Скоро чакаме Майкъл Болтън. Легендарният артист сервира изненада не с кого да е, а Лара Фабиан, която също стяга куфарите за София.

Мегазвездите излязоха на една сцена - на финала на канадското издание на музикалния конкурс La Voix. Двамата изпяха една от хитовите песни на Болтън - „ How am I Supposed to Live Without You “. Ще я чуем и тук, в негово осъществяване на 18 юли. Майкъл Болтън дава обещание още обичани песни за концерт в НДК и няколко изненади.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР