Тази вечер в най-романтичното тв приключение предстои поредната забавна групова

...
Тази вечер в най-романтичното тв приключение предстои поредната забавна групова
Коментари Харесай

Виктор организира футболен турнир в Ергенът

Тази вечер в най-романтичното тв премеждие следва следващата занимателна групова среща. Виктор ще провежда футболен дуел за девойките на Фетие Арена – мястото, където легендите от един от топ тимовете в света Пари Сен Жермен организират своите летни лагери. Дамите ще бъдат разграничени на два тима – Реал Фетие и Динамо Гьокче, а победителките ще завоюват необикновен следобяд с удивителна средиземноморска кухня в компанията на Виктор. Зрителите ще станат очевидци и на първата изключителна обстановка в имението.

Наум ще прекъсне утринната рутина на девойките и ще им даде 15 минути, с цел да се приготвят за инфарктна среща с Виктор, след която още една от дамите ще би трябвало да напусне имението. Ергенът пък призна във Facebook, че има обич в живота си.

Участничките в предаването, съгласно обществените мрежи, се виждат с мотив и без мотив. До в този момент Виктор се е появил единствено в профила на Елвира при представянето на нейната нова стихосбирка. Но дали тя е неговата избраничка, към момента не е ясно.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР