Тази вечер в Милано се провежда церемонията за наградите на

...
Тази вечер в Милано се провежда церемонията за наградите на
Коментари Харесай

Юрген Клоп е треньор на годината, Роналдо не пристигна в Милано

Тази вечер в Милано се организира церемонията за премиите на ФИФА. От 31 юли до 19 август публицисти, селекционери, капитани и почитатели участваха в гласуването, което дефинира кой са най-хубавите футболисти и треньори за миналите 12 месеца. Миналата година наградата за Играч номер 1 на ФИФА отиде при хърватския национал Лука Модрич, а предходните две години - при някогашния нападател на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо.

За оценката довечера се борят бранителят на Ливърпул Върджил ван Дайк, десетката на Барса Лионел Меси и звездата на Юве Кристиано Роналдо.

Звездата на Барселона Лионел Меси дойде в Милано дружно с жена си и синовете си, а вратарят на каталунците Тер Щеген кацна в Италия с половинката си. Френската звезда Килиан Мбапе се появи в компанията на вратарката на женския отбор на ПСЖ Кристиане Ендлер.
Сортирай

преди 6 минути
FIFA Fan Award
Наградата FIFA Fan Award завоюва Силвия Греко, която оказва помощ на слепия си наследник Николас да следи мачовете на Палмейрас, като го води на стадиона и му споделя какво се случва на терена.

преди 12 минути
Наградата за най-хубава вратарка отиде при Сари ван Веенендаал
Холандката Сари ван Веенендаал завоюва премията за най-хубава вратарка. Тя играе за Атлетико (Мадрид) и е капитан на холандския народен отбор за дами.

Последно обновяване в 22:14 ч. на 23.09

преди 24 минути
Най-добър треньор: Юрген Клоп!
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп завоюва премията на ФИФА за най-хубав треньор през сезон 2018/19.

Германецът завоюва Шампионската лига отпред на " алените ", а в борбата за купата на Англия остана единствено на точка от първенеца Сити.

Другите двама номинирани бяха Пеп Гуардиола, който стана първенец със Сити и Маурисио Почетино, който изведе Тотнъм до финала на Шампионската лига.
 Снимка 444137
Източник:

Последно обновяване в 22:05 ч. на 23.09

преди 25 минути
Даниел Сори сграбчи наградата за най-красив гол
Унгарският футболист Даниел Сори завоюва премията " Пушкаш " за най-красив гол през сезон 2018/19. Футболистът на Дебрецев вкара ужасно попадение със задна ножица в добавеното време на дербито с Ференцварош.

" Искам да благодаря на съотборниците си и да продължа с сходни осъществявания ", съобщи Сори, приемайки премията си.

Другите двама номинирани бяха Лионел Меси и Хуан Фернандо Кинтеро.

Последно обновяване в 22:17 ч. на 23.09
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР