Тази вечер в дейли епизода на VIP Brother, от 21:00

...
Тази вечер в дейли епизода на VIP Brother, от 21:00
Коментари Харесай

Ураган връхлита къщата на Big Brother

Тази вечер в дейли епизода на VIP Brother, от 21:00 часа по NOVA, вихър от пета степен ще удари най-известната къща. Съквартирантите ще би трябвало да изпълнят седмичната си задача до край, а началник Петров и Даниел Златков още веднъж ще изправят звездите на нокти.

Седмична задача Big Brother TV трансформира къщата в телевизионно студио, а Мегз – в изпълнителен шеф.

Тази вечер ще забележим по какъв начин Меги все по-трудно се оправя със своята виновна задача, а за даде късмет на съквартирантите да довършат задачата си, Големият брат ще я в профил от служба и ще я намали в йерархията до хигиенистка.

Водещите на кулинарното шоу „ До ре ми сол и пипер “ Шеф Петров и Марги Хранова, ще премерят сили в оспорвана борба за сърцата и небцата на звездите, а синоптиците Джулиана Урагани, Атмосфер Златков и Данчо Празников ще би трябвало да прочетат прогнозата за времето в Къщата по време на вихър от пета степен.

Дали съквартирантите ще се обиден от хапливите думи на синоптиците, или прогнозата за времето ще ги разсмее до сълзи и ще съумеят ли да изведат задачата си до сполучлив край, следва да разберем.

Още един вихър, само че този път в връзките сред началник Петров и Даниел Златков, ще връхлети къщата с цялостна мощ. Обиденият Петров не може да не помни абсурда със Златков и ще продължи да разисква футболиста с останалите, само че довечера ще забележим по какъв начин Даниел инцидентно ще чуе неприятните думи по собствен адрес, а това ще се трансформира в задоволителен мотив за поредна бомба в семейството.



Уморени от дейностите и думите на Петров, съквартирантите ще решат да приложат нова тактичност към него. Всички ще се съгласят, че непрестанните им опити за усмиряване на опърничавия са несполучливи и е време за нова тактика. Каква е тя и дали в последна сметка ще се окаже сполучлива, ще разберем довечера от 21:00 часа по NOVA.

Повече вести ще откриете на формалната страница на VIP Brother във Фейсбук. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички детайлности за съквартирантите и най- настоящите вести за шоуто може да следите и на уеб страницата на VIP Brother 2017.

Ваня Щерева и Тото в рискова игра с неочакван край

Близначките първи напуснаха VIP Brother 2017

След серия кавги любовта във VIP Brother се завръща

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР