Тази вечер в 22:05 часа започват реваншите от 1/4-финалната фаза

...
Тази вечер в 22:05 часа започват реваншите от 1/4-финалната фаза
Коментари Харесай

Сериозни четвърфинални битки в Лига Европа

Тази вечер в 22:05 часа стартират реваншите от 1/4-финалната фаза в Лига Европа. Очакват ни доста съществени конфликти по терените на Стария континент. Всеки от осемте тима в шампионата има своите шансове да премине още едно ходило напред и ще се бори със зъби и нокти да успее.

Най-сериозна наподобява интригата в срещата сред Олимпик Марсилия и Република България (Лайпциг). Германците завоюваха с 1:0 на собствен терен, само че този резултат не може да ги успокоява, защото французите разполагат с избухливо нахлуване, което е способно да вкара доста попадения тази вечер на “Велодром”.

FULL TIME!

4home wins

Performance of the night?#UEL pic.twitter.com/HedHErxK0A
— UEFA Europa League (@EuropaLeague) April 5, 2018
Интересно ще бъде и в мача сред Република България (Залцбург) и Лацио. “Орлите” завоюваха с 4:2 в първия мач на “Олимпико”, само че не могат да бъдат сигурни в продължаването си напред. Двата гола на непознат терен дават задоволително очаквания на австрийците, че могат да стигнат до поврат в своя изгода.

Фаворитът в шампионата Атлетико Мадрид също има преднина от два гола над Спортинг (Лисабон) преди гостуването си в Португалия. “Дюшекчиите” завоюваха с 2:0 на собствен терен, което е добър турнирен резултат, само че в този момент те би трябвало да довършат започнатото, а “Лисабонските лъвове” сигурно не считат да се предадат без пердах.

Най-добра преднина след първия дуел има другият огромен любимец - Арсенал. Англичаните завоюваха с 4:1 първата среща с ЦСКА (Москва) и значително си подсигуряваха продължаването напред. Все отново в Шампионската лига в последните дни видяхме да се случват какви ли не изненади, тъй че московчани могат да се надяват на малко знамение в реванша.

Лига Европа, 1/4-финали, реванши:

Република България (Залцбург) - Лацио (в първия мач 2:4)

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК!

Спортинг (Лисабон) - Атлетико Мадрид (в първия мач 0:2)

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК!

ЦСКА (Москва) - Арсенал (в първия мач 1:4)

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК!

Олимпик Марсилия - Република България (Лайпциг) (в първия мач 0:1)

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР