Тази вечер ЦСКА-София, Лески и ЦСКА1948 ще изиграят вторите си

...
Тази вечер ЦСКА-София, Лески и ЦСКА1948 ще изиграят вторите си
Коментари Харесай

ЦСКА - София, Левски и ЦСКА 1948 ще изиграят вторите си срещи в Лига на конференциите

 Efbet2023 Horizontal
Тази вечер ЦСКА-София, Лески и ЦСКА1948 ще изиграят вторите си срещи от квалификациите на шампионата Лига на конференциите. Вицешампионът на България от предишния сезон гостува на румънския Сепси, а срещата на стадион „ Сепси Арена “ започва в 20:00 часа. „ Армейците “ имат тежка задача, откакто слабата игра на отбора в първия конфликт с румънците докара до проваляне вкъщи с 0:2 на стадион „ Българска войска “. Загубата се оказа и последният мач на Саша Илич като старши треньор на ЦСКА-София, защото сръбският експерт бе освободен от поста. За негов заместител бе назначен Нестор Ел Маестро, който ще направи повторния си дебют довечера.

Аут от състава е Амос Юга, за който Ел Маестро разкри, че ще се възвръща сред три седмици и един месец. Освен него, с дълготрайни травми са още Юрген Матай, Брадли Де Нойер, Браян Морено и Бисмарк Чарлс. Нападателят Данило Асприля пък изтърпя наказването си и се чака да попадне в сметките за реванша. Тимът пък ще бъде изведен от нов капитан в лицето на бранителя Мено Кох.

В същото време и с добър задатък след първия мач в Скопие, Левски приема Шкупи на стадион " Георги Аспарухов ". Играчите на Николай Костов изиграха мощни 90 минути в северномакедонската столица, макар случаите преди срещата и неособено положителното положение на терена, на който се организира дуела. Очаква се " Герена " да ври и кипи, откакто 26-кратният първенец на България разпродаде съвсем всички билети за мача. Освен успеха в Скопие Левски записа и различен триумф предходната седмица. За разлика от останалите ни европейски участници, които отложиха турнирните си срещите, “сините ” изиграха своя мач в efbet Лига и разгромиха с 6:0 вкъщи Локомотив (София). А в този момент треньорът Николай Костов прикани за почитание и положително отношение към идния дуел.

В 21:30 ЦСКА1948 гостува на румънския вицешампион ФКСБ. „ Червените “ имат да връщат гол пасив, откакто изгубиха в дебюта си на европейската сцена преди седмица.  Възпитаниците на Атанас Рибарски позволиха минимално проваляне на Националния стадион „ Васил Левски “, само че възможностите да отстранят противника остават.

Още спортни вести вижте във видеото:
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР