Тази вечер Тервел Пулев бе гост на Шоуто на Николаос

...
Тази вечер Тервел Пулев бе гост на Шоуто на Николаос
Коментари Харесай

Тервел Пулев: Ако се бия с Кубрат, залагам на равен мач

Тази вечер Тервел Пулев бе посетител на " Шоуто на Николаос Цитиридис ". Той посрещна водещия на кон и разкри, че неговият кон се споделя Недко. Боксьорът показа, че любовта му към ездата е още от детските му години.

" Не съм мислил дали мога да нокаутирам кон. Би било мъчно. По-скоро може да си счупиш ръката. Случвало ми се е на подготовка, на мач. Лошото е, че не се замисляме за душите си, а единствено мислим за телата си. Никой не те пита дали душата ти е спокойна, а питат единствено дали ръката ти е добре. Дадена контузия минава, само че след нея оства достойнството от това, което си направил ти. Вътрешното задоволство е по-важно ", показа Пулев.
 Тервел Пулев излезе на първа линия в битката с COVID-19
След това той приказва за решението да бъде доброволец в битката с ковид.

" Никой не ме е стимулирал да съм доброволец. Като споделих на жена ми, че отивам в болничното заведение, тя замълча многозначително. Знаете, че мълчанието е най-силният вик. Ситуацията е такава, че ние би трябвало да сме съответни. Да няма непотребна суматоха и боязън. Има неща, които би трябвало да се вършат - да съблюдаваме ограниченията, да няма скупчване на хора, да съблюдаваме отдалеченост, това е наложително ", сподели още боксьорът.

После пристигна време да обърне повече внимание на бокса.

" Нормално е да се страхуваш преди мач. Страх те е да не се изложиш, да не загубиш. Мислиш за успеха и загубата, за това дали ще изпълниш тактиката си. Понякога човек няма по какъв начин да е спокоен, от време на време пристрастеностите надвиват. Истинският войник обаче няма яд в себе си ", добави Пулев.  Тервел Пулев - Дешон Уебстър @@@

Той разкри и една любопитна преживелица от кариерата си.

" Със съдията на мача не би трябвало да спориш, тъй като може да те глоби. Искало ми се е да перна един арбитър. Имам един подобен случай на европейската купа, победих един много мощен руснак, само че безусловно 10 секунди преди края съдията ми даде публично предизвестие, с което той обърна мача по точки. Вдигнаха му ръката, само че ние пуснахме контестация, тъй като това е все едно на футболен мач минута преди края да ти изгонят вратаря. Спечелихме обжалването, неговото присъждане бе ликвидирано и ми присъдиха успеха ", разкри Тервел.

" Хората гледат бронзовия орден от Олимриадата, тъй като е най-голямото спортно събитие, само че всяка една победа е скъпа. Готвя се за мача през юни. Ако го има, ще се реализира, в случай че не - го одобряваме и продължаваме. Нищо не е непременно " сподели още боецът.

Той показа също по този начин, че в случай че се наложи, би се занимавал и с право, защото има тапия за това.

" Мислил съм да се занимавам с право, колкото и нескромно да звучи. Аз си имам вяра. Ако по този начин се завърти животът, бих се занимавал с това ", уверен е софиянецът.  Тервел има необикновен сътрудник в тренировките

Водещият го предизвика, като го попита дали би се изправил против брат си на кръга.

" Никога не сме си говорили за пердах с Кубрат. Не мисля, че в миналото ще бъдем съперници на кръга. Иначе като дребни сме се карали защо ли не, да вземем за пример за последния домат в салатата. Ако в миналото се надигнем един против различен, залагам на еднакъв мач и двамата си поделяме хонорара. Боксът по тази причина се прави, той е бизнес. От деца сме дружно, дружно сме пораснали. Само като се погледнем и знаем другия какво мисли. В ъгъла си приказваме това, което е належащо съгласно това, което се случва към нас ", описа още Тервел.

Накрая той показа и за запознанството със своята обичана.

" От 2005 година сме дружно с приятелката ми. Имаше съвместен интерес. Измислихме нещо като бас и най-после трябваше да се целунем. В сегашната обстановка най-големият плюс е, че мога да бъда със фамилията. В ежедневните грижи от време на време забравяме за значимите неща. Празникът е в сърцето, същото се отнася и за вярата ", приключи Пулев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР