Нападателят на Лудогорец Квадво Дуа е попаднал в разширения състав

...
Нападателят на Лудогорец Квадво Дуа е попаднал в разширения състав
Коментари Харесай

Нападател на Лудогорец попадна в разширения състав на Швейцария за Евро 2024

Нападателят на Лудогорец Квадво Дуа е попаднал в разширения състав на селекционера на Швейцария Мурат Якин, от който той ще дефинира окончателната група футболисти за Евро 2024, което стартира на 14 юни, оповестиха медиите в страната. Така " орлите " могат да имат двама представители на шампионата на Стария континент в Германия това лято. 

Силните изяви на Дуа в Лудогорец не са останали незабелязани. От началото на сезона той има 21 мача, 10 гола и 5 асистенции в Първа лига, 4 дуела и 1 асистенция за купата и 7 срещи и 1 попадение в евротурнирите. В кариерата си Квадво има 14 и 3 гола за другите младежки гарнитури на Швейцария.

Според медиите в алпийската страна сега цената на Дуа е 2 милиона евро и при попадане в листата на Якин може фрапантно да се усили.

За сигурен в селекцията на Полша за Евро 2024 пък се смята халфът Якуб Пьотровски. Той към този момент играе постоянно за Дружина полска и към този момент бележи голове. От бъдещото му присъединяване на шампионата в Германия Лудогорец ще проработи и пари от УЕФА. Отделно играчът може да направи мощен произлязъл трансфер. Ще бъде наблюдаван от 3 немски клуба, които са подготвени да платят сред 7 и 8 милиона евро 

Разградчани обаче желаят към 10 милиона, като умуват и върху алтернатива от Англия.

Освен двамата представители на " орлите " други футболисти от Първа лига на европейското състезание не се чакат.

Иначе, играчите на Лудогорец получиха няколко дни отмора след реванша за купата с Хебър Пазарджик. Следващият дуел е на 11 май (събота) против ЦСКА вкъщи, като при победа разградчани ще си подсигуряват купата.
 Борусия (Мьонхенгладбах) дава 5 млн. евро за Квадво Дуа
Борусия (Мьонхенгладбах) дава 5 млн. евро за Квадво Дуа

Поне по този начин настояват в Германия
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР