Тази вечер ще стана ясни и вторите 1/2-финалисти в турнира

...
Тази вечер ще стана ясни и вторите 1/2-финалисти в турнира
Коментари Харесай

Шампионска лига НА ЖИВО: Манчестър Сити - Тотнъм и Порто - Ливърпул

Тази вечер ще стана ясни и вторите 1/2-финалисти в шампионата Шампионска лига. Вчера място измежду най-хубавите четири си подсигуряваха Барселона и Аякс, които отстраниха надлежно Манчестър Юнайтед и Ювентус. Днес срещите-реванш са сред Манчестър Сити - Тотнъм и Порто - Ливърпул, а началният час на двата мача е 22:00.
Манчестър Сити - Тотнъм
В първия дуел " шпорите " надвиха с 1:0 и задачата на британския първенец наподобява по-сложна. И в двата тима има известни кадрови проблеми: За Сити няма да играе Браво, а под въпрос са Зинченко и Фернандиньо. За Тотнъм мача пропущат Дайър, Кейн и Ламела, а под въпрос са Деле Али и Уинкс.
Двата британски отбора се срещат за трети път през този сезон. Четвъртата им среща следва на 20 април на същия стадион, в отсрочен мач от шампионата. И Сити, и Тотнъм водят борби на няколко фронта - " шпорите " за място в Шампионска лига и за място на полуфиналите на същия шампионат.
" Гражданите " имат късмет освен за требъл, само че за 4 трофея през годината - купата в Англия, трофея в Шампионска лига, ФА Къп и Къмюнити Шийлд. Затова и в двата състава може да има известна отмалялост.
Срещата Манчестър Сити - Тотнъм може да следите онлайн в SportLive.bg .
Порто - Ливърпул
Отборите на Порто и Ливърпул се изправят един против различен довечера на " Естадио До Драгао ". Двата отбора ще довършат започнатото преди седмица на " Анфийлд ". Тогава " алените " се постановиха с 2:0, само че и двата отбора могат да съжаляват за огромен брой изпуснати положения.
И през предходната година мърсисайдци и " драконите " премериха сили в най-комерсиалния футболен шампионат, тогава в 1/8-финалите. Момчетата на Юрген Клоп се постановиха с 0:5 в Португалия, а ответния дуел остана без попадения. Както през предишния сезон, по този начин и през този, Ливърпул демонстрира мощна игра в Европа. Срещу тях обаче е по-опитният спрямо предходната година Порто, а и тази година срещата-реванш е на стадиона на португалците.
Срещата Порто - Ливърпул може да следите онлайн в SportLive.bg .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР