Тази вечер се проведе среща на коалиционните партньори"Показахме диалогичност. В

...
Тази вечер се проведе среща на коалиционните партньори"Показахме диалогичност. В
Коментари Харесай

ПП, БСП, ДБ седнаха на масата за преговори

Тази вечер се организира среща на съдружните сътрудници

"Показахме диалогичност. В идващите 6 месеца имаме толкоз доста милиарди да влязат в стопанската система, толкоз доста закони да бъдат признати, че нищо друго няма значение с изключение на България да върви напред. Не сме дискутирали лични назначения изобщо. Ако всеки един в Народното събрание има отговорно държание, ние бихме имали държавно управление ".

Това съобщи министър-председателят в оставка Кирил Петков след извършената довечера среща на съдружните сътрудници от "Продължаваме Промяната ", "БСП за България ", Демократична България " и самостоятелни депутати за приемане на Програма за ръководство и Законодателна стратегия, които да се осъществят през идващите шест месеца от ново държавно управление, излъчено с проучвателния мандат на "Продължаваме Промяната ", съобщи кореспондент на БГНЕС.

Удовлетворени сме от постигнатото във финалния вид на управническата стратегия. Обнадеждени сме, че ще получим поддръжка, съобщи от своя страна водачът на Българска социалистическа партия и вицепремиер в оставка Корнелия Нинова.

Атанас Атанасов от „ Демократична България” сподели на собствен ред, че програмата е амбициозна, само че реалистична и дава отговор на упованията на българските жители.

Много е значимо, че в региона на енергетиката и сигурността има съответни ограничения, които ще подсигурят зимата, добави той.

Вицепремиерът и министър на финансите в оставка Асен Василев, който е претендентът за министър председател в новия кабинет, съобщи, че за състав на държавното управление ще приказват, когато обезпечат поддръжка с болшинство за управническата стратегия.

Той удостовери, че управническата стратегия планува Бойко Рашков да бъде определен за ръководител на КПКОНПИ.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР