Тази вечер Пари Сен Жермен ще се изправи срещу аматьорския

...
Тази вечер Пари Сен Жермен ще се изправи срещу аматьорския
Коментари Харесай

Капитанът на днешния съперник на ПСЖ отказва да фаулира Мбапе

Тази вечер Пари Сен Жермен ще се изправи против аматьорския Пеи дьо Касел в среща от 4-тия кръг на Купата на Франция и упованията са столичани да се забавляват, като вкарат няколко гола. Интересно е, че и някои футболисти от противника ще желаят грандът да завоюва.

Оказва се, че двама от главните футболисти на шестодивизионния клуб са ултраси на ПСЖ. Единият е капитанът Алексис Змияк, а другият е неговият съотборник Клеман Буджема. Състезателите на Пеи дьо Касел играят просто за забавление и си имат естествени специалности.

Змияк няма самообладание да се изправи против Килиан Мбапе, който е в групата на своя тим. “Дали ще спъна Мбапе, в случай че той се устреми към нашата врата? Трябва ли да си пропомня, че е значимо той да играе против Байерн в Шампионската лига напълно скоро? Странно е чувството, че ми следва да се изправя на терена против футболистите, които поддържам от трибуните. Това даже не съм си го мечтал. Полудяхме от благополучие, когато на жребия се паднахме против ПСЖ ”, описа капитанът на Пеи дьо Касел пред “Радио Монте Карло ”.

От огромните звезди на парижани отвън групата останаха Лионел Меси, Марко Верати и Джанлуиджи Донарума.

Срещата довечера ще се играе в Ланс.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР