Тази вечер немската сензация Ред Бул Лайпциг ще се изправи

...
Тази вечер немската сензация Ред Бул Лайпциг ще се изправи
Коментари Харесай

Шампионска лига НА ЖИВО: РБ Лайпциг - ПСЖ

Тази вечер немската сензация Ред Бул Лайпциг ще се изправи против френския първенец Пари Сен Жермен в полуфинален конфликт от  . Парижани са определяни за любимец в днешния конфликт, само че и немският отбор не е за подценяване, откакто в профил европейски грандове като Тотнъм и Атлетико (Мадрид).
Според спортния шеф на   Маркус Крьоше тимът е в положение да сътвори следващата изненада.  " Ще създадем всичко, с цел да стигнем до финала. Това е наша­та цел. Вярвам, че всичко е въ­зможно в този мач, ще дадем всичко от себе си. Със сигурност излизаме против доста, доста си­лен противник, само че това не ни при­теснява ", заяви Крьоше.
ПСЖ от своя страна ще сто­вари цялата си офанзивна мощност против саксонците. Килиан Мба­пе, който се включи решаващо като запаса против Аталанта, е   и дружно с Ней­мар, Мауро Икарди и Анхел ди Мария офанзивата на парижани от­ново е плашеща. Проблемът идва от Кейлор Навас, който се контузи в предишния мач и няма да може да вземе присъединяване през днешния ден.
Битката за място на финала сред Лайпциг и ПСЖ е с начален час 22:00 и ще можете да я следите
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР