Тази вечер е българската премиера на последния сезон на хитовия

...
Тази вечер е българската премиера на последния сезон на хитовия
Коментари Харесай

На финала на "Игра на тронове" създателите му мислят за продължения

Тази вечер е българската премиера на последния сезон на хитовия сериал на HBO " Игра на тронове " (Game of thrones). Досега се знаеше, че поради разделянето му на две елементи той действително ще завърши идващото лято. HBO обаче има проект по какъв начин да размени сериала, който притегли 8.9 милиона фенове за финала на предишния сезон. И този проект включва още тронове, написа " Блумбърг " (Bloomberg).

Телевизионната мрежа се сплоти с четирима писатели, които да основат четири евентуални " наследници " на " Игра на тронове " (т.нар. спин-оф). Идеята е те да опишат нови истории от познатия свят, основан от писателя Джордж Р. Р. Мартин.

Програмният шеф на НВО Кейси Блойз сподели в изявление за " Холувид рипортър " предходната седмица, че се надява на най-малко един спин-оф. Това евентуално ще бъде предистория с нови герои, а не с известните от сериала облици.

" Би било полуда - с тази голяма и наситена с персонажи галактика, основана от Джордж, най-малко да не прегърнем концепцията, което и вършим ", сподели Блойз. По думите му самият Джордж Р. Р. Мартин е съавтор на две от евентуалните " наследници " на сагата. Говорител на НВО отхвърли да разяснява повече бъдещите проекти за " Игра на тронове ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР