Тази вечер бяхме по-добрият отбор и спечелихме абсолютно заслужено. Това

...
Тази вечер бяхме по-добрият отбор и спечелихме абсолютно заслужено. Това
Коментари Харесай

Треньорът на БК Балкан: Бяхме по-добрият отбор и спечелихме абсолютно заслужено

Тази вечер бяхме по-добрият тим и спечелихме безусловно справедливо. Това съобщи старши треньорът на Балкан Петър Златанович откакто победи в серията за купата.

„ Доволен съм, играхме добре и показахме добра сила. Казал съм, че формата е краткотрайна, а класата е безконечна. Това не е класата на този тим, който е сега, а просто класата на Балкан. Имахме повече сила. Мисля, че във всеки детайл от играта бяхме по-добри. Мани Суарес не е играл подобен край, от другата страна Тъкър също не е. Като погледнете статистиката, виждате на кой пречи повече. Дали е до тима или нещо друго не знам, само че съм склонен, че като цяло ние имаме повече опит от тях. Те имат един Тъкър, в ЦСКА имат Чо, само че на всичко това като сложите чертата, имате един Ицо Захариев. Няма какво друго да разясня ", съобщи наставникът на Балкан.

" По отношение думите на треньора на гостите, че ще се стигне до пети мач - безусловно е допустимо. Не мога да кажа на 100 %, че като отидем там, ще ги победим. Ще дадем 100 % от себе си, ще дадем силата, която показахме през днешния ден пък ще забележим, може да спечелим един мач там ", разяснява още Златанович.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР