Тази вечер, 9-ти декември в зала 1 на Фестивален и

...
Тази вечер, 9-ти декември в зала 1 на Фестивален и
Коментари Харесай

Астор и Ангел Заберски изнасят шоу тази вечер във Варна

Тази вечер, 9-ти декември в зала 1 на Фестивален и конгресен център – Варна, от 19.00 ч. следва приказно красиво музикално-сценично събитие с доста дарове и новогодишни резултати, научи Moreto.net. Любимият магьосник Астор ще забавлява дребни и огромни със занимателни трикове, игри и ще раздава дарове. За положителното въодушевление ще се погрижи и брас бендът на Ангел Заберски-син с авторски композиции и музика, онлайн дирижирана от него.

За възпитаници билетите ще се продават със забележителна отстъпка и няма да има ограничаване в броя деца и учащи.

Астор е най-очакваният маг в света на децата и на огромните, тъй че ще има обезпечено празнично въодушевление. Ще чуем най-популярните коледни мелодии в осъществяване и в аранжимент на Ангел Заберски и най-много – ще бъдем очевидци на новогодишните магични фокуси и изненади на превъзходния необикновен илюзионист номер едно АСТОР, който освен ще влезе в роля, само че и ще раздаде дарове, по този начин, както единствено той може да го направи - с тънкости и трикове, с фокуси и чудеса.

Ангел Заберски-син и неговите музиканти ще основат самобитна музикална среда на сюжета. Ще слушаме авторска, а не комерсиална музика, поднесена онлайн. На сцената дружно с маестрото ще чуем още познати имена като Стоян Янкулов/Стунджи – ударни, Борис Таслев - контрабас, Михаил Йосифов - тромпет и още известни музиканти от брас секцията на Заберски.

Фестивален и конгресен център – Варна ни предлага театър, който да събере няколко генерации в една зала - прелестна магична предколедна музикална приказка, в живо и истинко изкуство.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР